top of page

Over mij

LindaThomasen_BBS_2020_ONLINE_67.jpg

Hi, mijn naam is Linda van der Velden, creatief en denk graag in oplossingen. Ik word gelukkig van een gezellig interieur, sporten en lekker eten. Samen met mijn man en 2 meisjes woon ik in een, zelf verbouwde, woonboerderij in het landelijke Liempde (NB). De keukentafel is de centrale plek in huis, waar we graag gezellig borrelen met familie en vrienden.

Al ruim 15 jaar heb ik een support rol binnen de diverse organisaties als Management Assistant of PA. Als office professional heb ik op het gebied van ondersteunen en ontzorgen dus behoorlijk wat ervaring.
Mijn no-nonsens en creatieve denkwijze, maakt mij tot een geboren regelaar.


Staan bij jou randzaken niet bovenaan de to-do lijst?
 

Bij mij wel! Met mijn bedrijf leg ik de focus op het (online)ondersteunen van ondernemers zodat zij de focus kunnen leggen op het ondernemen. Uitvoerende werkzaamheden moeten geen struikelblok voor je zijn. Door deze aan mij uit te besteden, wordt er voor jezelf meet tijd gecreëerd. Zowel zakelijk als privé. Deze tijd geeft je ruimte om bijvoorbeeld je business verder uit te bouwen. Jij legt je focus op zaken die belangrijk voor je zijn, waar je energie van krijgt en ondertussen voer ik die nevenactiviteiten voor je uit! 
 

Ik werk graag vol enthousiasme achter de schermen en ben altijd opzoek om de dingen nog makkelijker te maken.


 

 

 

Jouw (online) rechterhand in office support

Linda van der Velden.png

Georganiseerd & Efficiënt

Met Linda zijn we het gesprek aangegaan hoe we een aantal processen binnen DT Coaching & Personeelsadvies efficiënter kunnen oppakken. Ze heeft ons geadviseerd over hoe we een aantal processen beter kunnen stroomlijnen en deze ook gedigitaliseerd. Ook is ze voor ons aan de slag gegaan om zich te verdiepen in een efficiënter uren- en facturatiesysteem met als gevolg dat we hier enorme tijdswinst mee kunnen bereiken en te maken hebben met minder foutgevoeligheid. Linda komt haar afspraken na, is makkelijk in de omgang, erg flexibel, goed bereikbaar en snel in haar terugkoppeling. Wij zullen zeker bij nog een aantal andere processen haar ondersteuning in gaan en blijven zetten!

Daniëlle Toelen

Directrice/eigenaar
DT Coaching & Personeelsadvies

Let’s Start Working Together!

LindaThomasen_BBS_2020_ONLINE_4.jpg

Met een hoge dosis aan kennis en
creativiteit heeft ze de oplossing snel
binnen handbereik.

Een echte professional!

(online) business ondersteuning

bottom of page